Parhaat Pohjat­™ – työhyvinvointi

Parhaat Pohjat™ työhyvinvointipalvelu sopii yhtä hyvin kymmenen hengen kuin tuhannen hengen yritykselle.
Pohjallisilla saadaan lisää mukavuutta, tukea ja jalkojen hyvinvointia jo olemassa olevissa työ- ja vapaa-ajan jalkineissa.

Pedag-pohjallisten valikoimasta löytyy ratkaisu kaikille työpaikoille: toimistoon, tuotantolaitoksiin, tehtaisiin, sairaaloihin, ulko- ja sisätöihin.
Jalkojen hyvinvointipäivät tuovat jalkojenhoidon ammattilaiset yrityksen tiloihin kertomaan jalkavaivoista ja niiden ennaltaehkäisystä.

Yritys maksaa vain pohjallisista.

Jos kiinnostuit konseptista, lue lisää ladattavasta esitteestä!

Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja saat mm. itsellesi näytteet konseptiin kuuluvista tukipohjallisista!

Tai täytä yhteystietonne tästä.

TUKIRANKAVAIVAT
YLEISIÄ

75%:lla ihmisistä on jonkinasteinen jalkojen virheasento, jonka aiheuttamista tukirangan vaivoista toiset kärsivät jopa päivittäin.
Niska-hartiaseutu, selkä, lonkat ja polvet, nilkat ja jalkaterät voivat oireilla jo pienenkin jalan virheasennon seurauksena.

VAIVOJEN HOITO
YRITYKSELLE KALLISTA

Tukirankavaivojen hoito voi tulla yrityksille erittäin kalliiksi: sairaslomat, hoitokäynnit, yksilöllisesti muotoiltavat pohjalliset jne.
Tarjoamme laadukkaan edullisen, ja nopean vaihtoehdon jalkavaivojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon.

PARHAAT TYÖPAIKAT - PARHAAT TYÖNTEKIJÄT

Parhaat työpaikat saavat ja pitävät parhaat työntekijät.
Henkilöstöeduilla on merkittävä vaikutus työntekijöiden työssä viihtyvyyteen. Hyvinvointiin välittömästi vaikuttavat edut parantavat työn tuottavuutta ja lisäävät työssä viihtyvyyttä.